Email not displaying correctly? View it in your browser


Neem deel aan het uitstekende programma van het 34ste jaarlijkse ESRA-congres en dien uw abstract in over één van de nieuwste actuele onderwerpen op het gebied van regionale anesthesie en pijnbestrijding.

Succesvolle inzendingen zullen worden geselecteerd voor E-Poster- of Free-Paperpresentaties.

Word een winnaar en overweeg uw abstract in te dienen voor de wedstrijden Best Free Paper/Best E-Poster. Als u graag hieraan deelneemt, geef dit dan aan op uw indienformulier.

Uiterste Datum voor Indiening: woensdag 29 april 2015


Online inschrijvingen voor het ESRA-congres 2015 zijn nu open: slaap op uw beide oren en verzeker uw plaats op het brandpunt voor vermaarde specialisten Regionale Anesthesie en Pijnbestrijding.

Neem deel aan een fris en innovatief congres met een uitstekend wetenschappelijk programma dat bol staat van het nieuwste onderzoek, opwindende debatten, professioneel netwerken, praktische workshops, het EDRA-examen Deel II en nog veel meer.

Kortingen voor leden van ESRA/ASRA/LASRA, lokale deelnemers en arts-assistenten/coassistenten van toepassing.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws i.v.m. ESRA-events en de ESRA Society en ontvang informatie over wetenschappelijke & sociale programma's en interessante artikelen.

Word lid van onze levendige online ESRA-community die meer dan 1000 gelijkgestemde collega's en vakgenoten telt met wie u uw interesses kunt delen en contacten kunt leggen.

Word vandaag lid op Facebook, Twitter en LinkedIn.
CONTACTEER ONS BELANGRIJKE DATA ESRA 2014
FOTOGALERIJ
ABSTRACT ONDERWERPEN

Contacteer ons

Congress Organizer: Kenes International Organizers of Congresses S.A.
7, rue François-Versonnex, C.P. 6053, 1211 Geneva 6 Switzerland
Tel: +41 22 908 0488 | Fax: +41 22 906 9140 |